Pet Epilasyon Rulo Pet saç rulosu Muz Şekli kumaş tiftiği Pet Saç Çıkarıcı Taşınabilir Kedi Saç Çıkarıcı Halı Etekler
Ev Ürünleri

Pet Epilasyon Rulo Pet saç rulosu Muz Şekli kumaş tiftiği Pet Saç Çıkarıcı Taşınabilir Kedi Saç Çıkarıcı Halı Etekler

Fiyat:

₺108.87 ₺217.74

Miktar:

Ürün açıklaması

Mermi Noktaları:

1. Kolaylık Sağlayın: Bir daha asla tüy bırakmayan silindir olmadan olmayın.Bu küçük, muz şeklindeki silindir sevimli ve her yere götürülmesi kolaydır.Çantalara veya anahtarlıklara kolay takılabilmesi için kullanışlı bir kordon ile birlikte gelir.

2. Kolay ve Etkili Tüy Bırakmayan Temizleme: Tüy bırakmayan silindirimizle inatçı tüyleri bir anda ortadan kaldırın.Benzersiz tüy bırakmayan yapıştırıcı, giysi yüzeylerine zahmetsizce yaklaşarak toz ve tüy bırakmayan maddelerin etkili bir şekilde giderilmesini sağlar.Eğik yırtılma tasarımı sayesinde, herhangi bir yapıştırıcı harcamadan bir seferde 1 tabakayı yırtabilirsiniz.

3. Yüksek Yapışkan Yapışkanlık: Tüy bırakmayan silindirimiz, giysilerdeki sert kirleri ustalıkla temizleyerek kusursuz bir şekilde temizleyen güçlü yapışkan kağıda sahiptir.Toz ve tüyleri kolayca süpürür, geride yapıştırıcı bırakmaz.

4. Geniş Uygulama: Bu tüy bırakmayan rulo, evcil hayvan severler ve çevrelerini korumak isteyen herkes için bir zorunluluktur clean.It kolayca işlenebilir ve saklanabilir, bu da ev, seyahat ve çalışma yerleri gibi çeşitli senaryolarda kullanım için mükemmeldir.

5. Rahat Tutuş: Tüy bırakmayan silindirin kaymaz sapı avucunuza rahatça oturur ve güçlü bir tutuş sağlar.Yenilikçi tasarımı, güvenliği ve rahatlığı artırarak, tüy bırakmayan, toz ve tüyleri mobilya ve giysilerden çıkarmak için kolaylıkla kullanabilmenizi sağlar.

Tanım:

Seyahat tüy bırakmayan rulo ile giysilerinizi her zaman, her yerde zahmetsizce tüy bırakmayan tutun.Bu kompakt silindir etrafta taşınabilir ve giysilerin yüzeylerine daha yakın oturan ve nazikçe süpürerek temizleyen tüy bırakmayan bir yapıştırıcıya sahiptir.Kolay kullanım için kaymaz tasarımı ile çeşitli senaryolar için uygundur.

Özellikler:

1. Adı: Muz Taşınabilir kumaş tiftiği

2. Malzeme: TPR + ABS + alaşım

3. Ürün boyutu: (yaklaşık.) 12.6*3.6 cm/4.96*1.42 inç

Ambalaj Listesi:

1 * kumaş tiftiği

1 * kordon

Ürün özellikleri

SKU: w1019

  • Kullanım - Giysiler
  • Model Numarası - Tüy bırakmayan Rulo
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Yapım - Tüy Bırakmayan Yapıştırma Silindiri

Yorumunuzu verin: