Mini çöp tenekesi Araba İçin Taşınabilir Moda Araba Çöp Kutusu Yeniden Kullanılabilir Çok Fonksiyonlu Mini çöp tenekesi Araba Ev Aksesuarları İçin
İç aksesuarlar

Mini çöp tenekesi Araba İçin Taşınabilir Moda Araba Çöp Kutusu Yeniden Kullanılabilir Çok Fonksiyonlu Mini çöp tenekesi Araba Ev Aksesuarları İçin

Fiyat:

₺112.78 ₺225.74

Miktar:

Ürün açıklaması

Mermi Noktaları:

1.Kolay Açılır Kapak: Araba için Mini çöp tenekemiz, çöplerin kolay ve verimli bir şekilde atılmasını sağlar ve size açık havada kolaylık sağlar.Esnek yayı ve açılması kolay kapağı ile çöpleri atmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.Arabanızı her zaman düzenli tutun.

2.Modaya Uygun Ekleme: Bardak Tutucu çöp kutumuzun yenilikçi tasarımı, arabanıza şık bir görünüm katan özel bir bardak gövdesine sahiptir.Sade ve zarif görünümü, zevkinizi sergileyen güzel bir manzaradır.Dağınıklıktan uzak durun ve zahmetsizce şık ve sofistike bir görünüm elde edin.

3.Güç ve Dayanıklılık: Araba Kupası Çöp tenekemiz, yalnızca maksimum güç ve dayanıklılık sağlayan çevre dostu malzemeler kullanılarak üretilmiştir.Sağlam ve kalın tasarımı, kolayca kırılmamasını sağlar.

4.Farklı Kullanım Alanları: Bardak tutucu veya su şişesi tutucusu olarak kullanılabilir ve bilgisayarınız, komodininiz veya çöp kutusuna ihtiyacınız olan herhangi bir yere yerleştirilebilir.Araba için bu mini çöp tenekesi, alanınızı temiz ve düzenli tutmak için çok yönlü bir seçenektir.Bu çok işlevli araba çöp kutusu ile alanınızı dönüştürün.

5.İnanılmaz Hediye: Araç sahipleri için benzersiz bir hediye mi arıyorsunuz?Bu mini çöp kutusunu hediye ederek günlerini yapın car.It pratiktir, bardak tutucuya sığar ve arabayı temiz tutar.Her durum için mükemmel!

Bu Bardak Tutucu çöp tenekesi, herhangi bir araç sahibi için bir zorunluluktur!Kullanışlı boyutu ile hareket halindeyken çöpleri çöp kutusuna kolayca atabilirsiniz.Şık tasarımı ile zevkinizi gösterin ve maksimum güç ve dayanıklılık sağlayın.Bu çok yönlü tutucu, bardak veya su şişelerini tutmak için bile kullanılabilir.Şimdi bu Araba Çöp Bardak Tutucu ile arabanızı yükseltin!

Belirleme:

【 Ürün Adı 】: Bardak Tutucu çöp tenekesi

【 Ürün rengi 】: siyah, kırmızı

【 Ürün boyutu 】: yaklaşık çap 8.5 * yükseklik 16.3 cm/3.3 * 6.4 in

【 Ürün Malzemesi 】: ABS + PP

【 Ürünün Net ağırlığı】: yaklaşık 110g

【 Ürün Brüt Ağırlığı】: yaklaşık 150g

【 Ürün Ambalajı】: kutulu

【 Ambalaj boyutu 】: yaklaşık uzunluk 9 * genişlik 9 * yükseklik 17 cm/3.5 * 3.5 * 6.7 içinde

Ambalaj Listesi:

Bardak Tutucu çöp tenekesi * 1

Not:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

2. Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Ürün özellikleri

SKU: w102588

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Şekil - Yuvarlak
  • Tip - Depolama Kovası
  • Tarz - Presleme Tipi
  • Malzeme - Plastik

Yorumunuzu verin: