Kapı alarmı İş Sensörü Vitrin Kolu Kapalı Ev Güvenlik Uyarısı Otel Titreşim Hırsız Seyahat 120dB Anti-hırsızlık
Güvenlik ve Koruma

Kapı alarmı İş Sensörü Vitrin Kolu Kapalı Ev Güvenlik Uyarısı Otel Titreşim Hırsız Seyahat 120dB Anti-hırsızlık

Fiyat:

₺153.53 ₺219.41

Miktar:

Ürün açıklaması

Tanım:

【ÇİFT mod seçimi】 Anahtar ve alarm modu entegre tuşu, yukarı itme kapı zili, aşağı itme alarm sesidir, kullanılmadığında anahtar tuşu sıfırlanır.

【GÜÇLÜ CAYDIRICI】 Dahili yüksek sesli alarm kornası, desibel 120db'ye ulaşarak sert bir ses çıkarır ve hırsızları güçlü bir şekilde caydırır.

【GENİŞ UYGULAMALAR】 Evlerde, kiralık evlerde, kapı güvenliğinde, yurtlarda, otellerde, misafirhanelerde, depolarda, dükkanlarda, tezgahlarda, banka tezgahlarında, seyahatlerde kullanılabilir ve iş seyahatlerinde yanınızda taşıyabilir.

【Nasıl çalışır】 Birisi kapı tokmağına dokunduğunda veya kapı ve pencereleri açarken titreştiğinde, alarm hemen bir alarm çalacaktır.

【Kullanımı kolay】 Pili takın, gerekli hassasiyete basın, aralarından seçim yapabileceğiniz üç seviye vardır, kapı alarmını kapı/pencere koluna asın ve sabit tutun, anahtarı açın ve çalışmaya başlayın.

【İÇİN UYGUN】 Kulplu her türlü kapıya uygulanabilir, tüm metal kapıların hassasiyeti orta ve düşük seviyeye ayarlaması gerekir; Kulplu her türlü pencereye uygulanabilir, pencereler kullanımdayken kapalıdır.

Dikkat:

1. Takarken, kullanım ortamının kapalı bir alan olduğundan ve ürünün iç mekanda titremesine veya titremesine neden olan hiçbir faktör olmadığından emin olun.

2. Alarm yapay olarak tetiklenmeden önce ürün statik durumda olmalıdır.

Belirleme:

Malzeme: ABS plastik

Renk: beyaz + gümüş

Alarm desibel: 120db

Boyut (yaklaşık): 65x37x15mm/2. 56x1. 46x0. 59 inç(uzunluk x genişlik x kalınlık)

Güç tarafından: 3 * AAA pil (dahil değildir)

Paket:

1 adet x kapı kolu alarmı

1 adet x kullanım kılavuzu

Not:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farklılıklara izin verin.

Not: Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark,resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2 Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

DHL UPS TNT FEDEX 3-7 gün sürer, EMS 8-12 gün sürer.Sonrası hava posta 2-8 hafta gerekir.Ama hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

2) SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

1) Alıcının erken onay derece ürün aldıktan sonra takdir edilecektir.

2) Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürün ve hizmetimizden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz.

3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Ürün özellikleri

SKU: w128469

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Akıllı ev platformu - hiçbiri
  • Marka Adı - Woopower'ın

Yorumunuzu verin: