BGT-D718-PH Su Kalitesi İzleme 4-20mA 0-5V RS485 Modbus PH Verici Su PH Sensörü Tarım Sulama için
Ölçüm ve Analiz Cihazları

BGT-D718-PH Su Kalitesi İzleme 4-20mA 0-5V RS485 Modbus PH Verici Su PH Sensörü Tarım Sulama için

Fiyat:

₺2 436.26

Miktar:

Ürün açıklaması

Lütfen Dikkat

BGT Teknoloji (Pekin) A. Ş.,Ltd SİZE şunları SUNAR: * * Tek Elden Acil Durum Çözümü Tedarikçisi**

1. Fabrika doğrudan fiyat.

2. Güzel kalite.

3. Küçük sipariş açığız.

4. Online ödeme.

5. Kötü kalite durumunda para iadesi.

6. Örnek teklif edildi, ancak ödemeniz gerekiyor.

7. kalite garantisi için 1 yıl ücretsiz onarım.Ürün Açıklaması BGT-D718-PH Su PH Değeri ve Sıcaklık Vericisi (Sensör ) pH değeri ve sıcaklık vericisi, on-line bir anahtar kalibrasyon, gerçek zamanlı sıcaklık telafisi, elektrot kırma alarmı, iyi ve kötü alarmı düzeltme özelliklerine sahip çift yüksek dirençli üç elektrot sistemini benimser. dakik elektrot, kapanma koruması( kalibrasyon sonuçlarını ve önceden ayarlanmış verileri kapatma veya karartma nedeniyle kaybetmemesine neden olabilir), aşırı akım koruması, aşırı gerilim koruması, yüksek ölçüm hassasiyeti, hızlı yanıt ve uzun servis ömrü.Insanlaşmış on-line bir anahtar kalibrasyon fonksiyonu, kullanıcıların elektrodu kalibre etmesi ve düzeltmesi için uygundur regularly.It sıcaklık kompanzasyonu ve güç kaybı koruması fonksiyonu ile dönüşüm, işleme vb.Sürecini etkili bir şekilde tamamlayabilir.Ürün küçük boyutlu, hafif, kurulumu ve bakımı kolaydır.Standart endüstriyel sinyal çıkışı (0-5V, 0-10V, 4-20MA, ModbusRTU-RS485) her türlü gerçek zamanlı izleme ekipmanını yerinde karşılayabilir.Ürün, pH ve sıcaklık durumunun çevrimiçi izlenmesini sağlamak için her türlü kontrol cihazına ve görüntüleme cihazına bağlanmak için uygundur.Bu ürün, pH ve sıcaklığı ölçmesi ve kontrol etmesi gereken her türlü duruma yaygın olarak uygulanır.Veri Sayfası Ürün No.BGT-D718-PH Ölçüm aralığı PH 0.0~14.0 PH Sıcaklık-20℃ ~ + 80℃ Ölçüm doğruluğu PH ±0.1 PH Sıcaklık ±0.5℃ Çalışma gerilimi DC:12 V ~ 24 V (dalgalanma Sinyal çıkışı DC0-5V / DC0-10V /4 - 20mA / Modbus RTU-RS485 Yük direnci Vout: RLoad≥10KΩ; Çıkış: RLoad≤(Uvcc-3) / 0.02 Ω Güç israfı <1W Depolama ortamı Sıcaklığı 10℃-50℃ (-20℃~+80℃ tepe) Nem %20-60 bağıl Nem çalışma ortamı Sıcaklığı -20 ℃ ~ + 80℃ Nem %5-95 bağıl Nem (yoğuşmasız) Şekil boyutu 65mm * 46mm * 28.5 mm Uygulama Bitki kültürü, su tasarrufu sağlayan sulama, bilimsel deney, Sera, çiçek ve sebzeler, ince tarım, kanalizasyon arıtma, çevre koruma ve diğer durumlar için uygundur.Sulama Balık Havuzu Yeşil Ev Sipariş süreci-Size özel teklifi göndermek için lütfen bize aşağıdaki bilgileri bildirmekten çekinmeyin: 1. İhtiyacınız olan güç kaynağı-Seçimleriniz için DC12V /DC24V var. 2. İhtiyacınız olan çıkış yöntemi-Seçimleriniz için 4-20mA/0-5V/rs485'imiz var.

3. İhtiyacınız olan kablo uzunluğu-Standart 5m'dir, daha uzun süre isterseniz lütfen bana bildirin. 4. Sipariş etmek istediğiniz miktar-Örnek de açığız . 5. Fiyat-EXW fiyatı veya FOB fiyatı veya DAP fiyatı.

6. Tam şirket adınız, adresiniz (posta kodu dahil), e-posta adresiniz, irtibat kişiniz,telefon numaranız vb.BGT Ürün iyi geribildirim 2018'den beri Alibaba Ticaret Güvencesi siparişinden 30'dan fazla iyi geribildirim. Şirket Profili Beijing Guoxinhuayuan Technology Co. ' nun tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş olarak., Ltd, BGT Teknolojisi (Pekin) A. Ş., ltd.üretim, araştırma ve geliştirme, acil durum malzemeleri satışı, yol kurtarma, yangın malzemeleri, taşkın önleme malzemeleri, yardım malzemeleri, kimyasal kaza acil durum tedavisi, doğal afet izleme ve erken uyarı çözümleri ve diğer endüstriyel ürünlerle tek elden acil durum çözümü tedarikçisi olan ithalat ve ihracat işinde uzmanlaşmıştır.Ürünlerimiz 70'den fazla kişiye satıldı

ülkeler.Bu arada, müşterilerin program planlamasını ve özelleştirilmiş hizmetlerini desteklemek için yazılım ve donanım Ar-Ge departmanımız ve uzman ekibimiz var, 50'den fazla patente ve 60 yazılım kopyalama hakkına sahibiz.Bir dizi kapsamlı tehlike önleme izleme ve erken uyarı projesini planlamak ve uygulamak için yurtiçi ve yurtdışındaki afet önleme uzmanlarıyla işbirliği yapıyoruz ve Pekin'in Changping bölgesinde ulusal bir gösteri üssü kuruyoruz. China.In profesyonel, yenilikçi, dürüstlük ile uyumlu,

müşterilerin taleplerine bağlı kalıcı konsept, müşterilere eksiksiz bir çözüm seti sunmanın yanı sıra verimli, zamanında satış sonrası hizmet sunmak!Küresel afet önleme ve azaltma alanında hizmet veren bir IoT kuruluşu olmak istiyoruz.

Fabrikamız SSS S1: Ticaret şirketi veya üreticisi misiniz?

A: BGT Teknolojisi (Pekin) A. Ş., ltd.Pekin Guoxinhuayuan Technology Co. ' nun %100 hissesine sahip bir ticaret şirketidir., ltd.Pekin Guoxinhuayuan Teknoloji A. Ş., Ltd acil durum çözümleri ve ürünleri üreticisidir.

S2. Test için ücretsiz bir örnek alabilir miyim ?

C: Örnek sipariş kabul edilebilir, ancak ürün maliyeti ve navlun için ödeme yapmanız gerekir .

S3. Teslim süresi ne olacak?

Ürün özellikleri

SKU: w132531

  • Kendin Yap Malzemeleri - ELEKTRİK
  • Güç tüketimi - 1W
  • Tip - su ph sensörü
  • Doğruluk - ±0.1
  • Marka Adı - Lanyuxuan'ın, BGT
  • Çalışma Gerilimi - DC
  • Model Numarası - BGT-D718-Ph'nın sohbeti
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Ölçüm Aralığı - 0.0~14.0
  • Çıkış Sinyali - Model Numarası.

Yorumunuzu verin: