Yangın Söndürme Battaniyesi ısı direnci ev yangın güvenlik battaniyesi kapak çift taraflı silikon Kaplama koruyucu Ekipman için
Güvenlik ve Koruma

Yangın Söndürme Battaniyesi ısı direnci ev yangın güvenlik battaniyesi kapak çift taraflı silikon Kaplama koruyucu Ekipman için

Fiyat:

₺734.73 ₺1 469.64

Miktar:

Ürün açıklaması

Yangın Söndürme Battaniyesi, yanmayı kolaylaştırmayan çift taraflı bir silikon kaplama işlemine sahiptir.Yangını önlemek için mutfaklar, arabalar ve ofisler gibi çeşitli alanlar için mükemmeldir spreading.It ayrıca depolanması ve taşınması kolaydır, bu da yangın güvenliği önlemleri için bir zorunluluktur.

Özellikler:

Ürün Adı: Yangın battaniyesi

Malzeme: cam elyaf + sarı silika jel kaplama

Ürün performansı: ısı yalıtımı / alev geciktirici / yalıtım

Ürün Boyutu: (yaklaşık.)1.5 * 1.5 m / 59.06 * 59.06 inç, (yaklaşık.)1 * 1 m / 39.37 * 39.37 inç

Ürün ağırlığı: yaklaşık 1.45 kg / 0.7 kg

Kullanım Senaryosu: Ulaşım/aile mutfağı/benzin istasyonu/fabrika/otel/yatakhane/hastane/eğlence yeri/konut topluluğu vb.İçin uygundur.

Ambalaj Listesi:

Yangın battaniyesi*1

Notlar:

1. Monitörün renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, malların bazı resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir, ayni renk geçerli olacaktır!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Pratik Silikon Kaplama: Yeni ve geliştirilmiş silikon kaplama, üstün ısıya dayanıklılık sağlayarak yumuşaklık sağlar.Havayı hızla izole edin ve yangınları kolaylıkla söndürün.Mutfak, ızgara, araba, kamp ve daha fazlası için mükemmeldir.

2.Alev Güvenliği: Bu yangın battaniyesinin yüksek kaliteli fiberglas malzemesi, güvenli ve verimli alev geciktirici özellikler sağlar.Yanmaz kalitesi ile yangının yayılmasını önler, yaralanma veya hasar riskini azaltır.

3.Çocuk Dostu Koruma: Bu kullanımı kolay ateşle ailenizi alevlerden koruyun blanket.No eldivenlere ihtiyaç vardı, sadece ateşi tırnaklarla örtün.Mutfaklar, arabalar, işletmeler ve daha fazlası için idealdir.

4.Geniş Kullanım: Bu yangın battaniyesi ile insanların ve mülkün güvenliğine yatırım yapın.Kızartma tavaları, elektrik ve benzin yangınları vb. Kaynaklı yangının yayılmasını önleyin.Olağanüstü yanmaz etkisi, her türlü yangını etkili bir şekilde söndürebilir.

5.Mükemmel Boyut: Büyük boyutu ile bu yangın battaniyesi, ev ve araç yangını için olmazsa olmazlardan biridir prevention.It depolanması ve taşınması kolaydır ve çoğu yangın kaynağını hızlı bir şekilde boğmak için gereklidir ve en üst düzeyde güvenlik sağlar.

Ürün özellikleri

SKU: w136208

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: