BÜYÜMEK KS220-L+R558-S DC30-75V İki Röle Parmak İzi Erişim kontrol panosu Kendinden kilitleme / Ateşleme / Jog Modu Yönetici / Kullanıcı
Güvenlik ve Koruma

BÜYÜMEK KS220-L+R558-S DC30-75V İki Röle Parmak İzi Erişim kontrol panosu Kendinden kilitleme / Ateşleme / Jog Modu Yönetici / Kullanıcı

Fiyat:

₺328.10 ₺345.40

Miktar:

Ürün açıklaması

·Güç kaynağı: DC 30-75 V

* Bekleme akımı: 3.5 mA

* Parmak izi kapasitesi:

* Yönetici Parmak İzi: 10 adet

* Kullanıcı Parmak İzi: R503 / R502-F:190 adet R558 / R558S:110 adet

* Çıkış: Röle

* Röle Modu: Kendinden kilitleme Modu, Ateşleme Modu, Jog Modu

KS220-L 2 röleye sahiptir, güç kaynağı DC30-75v'dir.

Üç röle modu vardır :jog modu, kendinden kilitleme modu, ateşleme modu.

Faydalı ipuçları:

Araba,motosiklet ve yüksek güvenlikli ürüne ihtiyaç duyarsanız,R503, R502-F'yi seçmenizi öneririz.

(Fabrika çalışma durumunda, kendinden kilitleme modunda No. 1 rölesi, ateşleme modunda No. 2 rölesi.)

1.Yönetici Parmak izini Kaydet: SET düğmesine kısa basın, No. 4 durum göstergesi mavi gösterir, ardından onaylamak için OK düğmesine basın,şimdi parmak izi modülü led'i yanıp söner, müzik duyana kadar aynı yönetici parmağını parmak izi toplama alanına birden çok kez koyun.parmak izi kaydı başarılı demektir.Parmak izi sürekli olarak kaydedilebilir ve 10 adet yönetici parmak izi kaydedebilir; daha fazla parmak izi eklemeye gerek yoksa, çıkmak için birkaç saniye bekleyin.Yönetici tamamen kayıtlıysa, “DiDiDi”yi duyduktan sonra yönetici kayıt durumundan otomatik olarak çıkacaktır.set düğmesine tekrar basarsanız kullanıcı parmak izini kaydetmeye başlayacaktır.Yönetici parmak izinin kilit açma işlevi yoktur, yalnızca parmak izini kaydetmek veya silmek için kullanılır.Yönetici parmak izi mor halka LED'i, kullanıcı parmak izi mavi halka LED'i gösterir.

2.Kullanıcı Parmak izini Kaydet: Modül mavi gösterge ışığı gösterene ve müziği duyana kadar yönetici parmak izine basın,kullanıcı parmak izi ekleyebileceğiniz anlamına gelir.Müzik duymak parmak izi kaydının başarılı olduğu anlamına gelene kadar aynı kullanıcı parmağını parmak izi toplama alanına birden çok kez koyun.Sistem kayıt durumundayken parmak izi sürekli olarak kaydedilebilir; daha fazla parmak izi eklemeye gerek yoksa, birkaç saniye bekleyin.

3.Kullanıcı parmak izini sil: Modül kırmızı gösterge ışığı gösterene ve “DiDiDi” bip sesi ve müziği duyana kadar yönetici parmak izine basın,kullanıcı parmak izlerinin silindiği anlamına gelir.

4.Fabrika varsayılanına geri dön: NO. 4 durum göstergesi kırmızı gösterene kadar SET düğmesine tekrar tekrar kısa basın,ardından parmak izi modülü kırmızı gösterge ışığının hızlı yanıp söndüğünü ve müziğin başlatma işleminin başarılı olduğu anlamına geldiğini duyana kadar OK düğmesine uzun basın.

5.Röle Nasıl Kullanılır 1: Kayıtlı kullanıcı parmak izine kısa basın.Parmak izi modülü yeşil ışık gösterir.

6.Röle 2 Nasıl Kullanılır: Kayıtlı kullanıcı parmak izine uzun basın.Parmak izi modülü mavi ışık gösterir.

Not:

1.Fabrika durumunda herhangi bir parmak izi kullanılabilir, ancak parmak izi kaydedildikten sonra işlev geçersiz olacaktır.

* Arduino, Android,. Net,Windows ve benzeri için Ücretsiz Referans SDK Dosyaları sağlayın.

* Kullanım kılavuzu Sağlayın KS220-L kullanım kılavuzunu bu web sitesi bağlantısından indirebilirsiniz: Youtube'daki işlem videosu: Yönetici/kullanıcı parmak izinin nasıl ekleneceğini/silineceğini, fabrika moduna nasıl dönüleceğini, röle 1 ve röle 2'nin nasıl kullanılacağını gösterir: Röle modunun nasıl ayarlanacağını gösterir:

R558-S Parmak İzi Modülü:

1 * Kontrol panosu + 1 * Parmak İzi Modülü + 1 * Muhafaza + 3 * Kablolar

Etiketler - Parmak izi erişim kontrolü

Ürün özellikleri

SKU: w154680

  • Marka Adı - büyümek
  • Röle Modu - Koşu modu, Kendinden kilitleme modu, Ateşleme modu
  • Akıllı ev platformu - Diğer
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Çıktı - 2 Röle
  • Parmak izi Kapasitesi - 120
  • Bekleme Akımı - 3,5 Milyon
  • Güç Kaynağı - DC 30-75 V
  • Model Numarası - Model Numarası.

Yorumunuzu verin: