Kış Köpek Giysileri Kızlar İçin Pet Elbise Prenses Etek Pet Kış Kazak Sıcak Evcil Hayvan Giysileri Kıyafetler Kedi Giyim Köpek Kazak
Evcil Hayvan Ürünleri

Kış Köpek Giysileri Kızlar İçin Pet Elbise Prenses Etek Pet Kış Kazak Sıcak Evcil Hayvan Giysileri Kıyafetler Kedi Giyim Köpek Kazak

Fiyat:

₺162.09 ₺426.36

Miktar:

Ürün açıklaması

Tanım:

Evcil hayvan Giysileri kaliteli polyester elyaf malzemelerden yapılmıştır, köpek etekleri yumuşak, rahat ve dayanıklıdır, bu da giyerken evcil hayvanınıza büyük rahatlık getirir.Köpek Kedi Kış Elbisesi köpeğinizi daha çekici ve şık hale getirebilir.Evcil hayvan Prenses elbisesinin giyilmesi ve çıkarılması kolaydır.

Belirleme:

Adı: Pet Prenses Elbise

Malzeme: Polyester

Renk: pembe

Boyut: S M L

Önerilen ağırlık: Sadece kaniş gibi küçük köpekler için referans için, lütfen Schnauzers, fransız kedileri vb.İçin büst uzunluğuna bakın.;

Ambalaj listesi:

1 x Evcil Hayvan Giysileri

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Cilt dostu Malzeme】 Köpek sevimli kıyafetleri, giyilmesi rahat olan yumuşak ve cilt dostu polyester kumaştan yapılmıştır.Yumuşak dokunuşlu yüzey, evcil hayvanınıza rahat bir kullanım deneyimi sağlar.

2.【Köpek Giysileri】 Kore tarzı prenses elbise ile tasarlanmış Köpek Kedi Kışlık Elbise, giysiler evcil hayvanınızı sevimli bir prensese dönüştürebilir, birçok insanın dikkatini çekecektir.

3.【Fit Size】 Sipariş vermeden önce, lütfen boyut tablosuna bakın, bu iyi tasarlanmış evcil hayvan kıyafetleri ailenizin küçük üyelerine stil ve rahatlık getirecektir.

4.【Çoklu Uygulama】 Köpekler için evcil Hayvan Giysileri günlük kullanım, hafta sonu partileri, Cadılar Bayramı, Noel, doğum günleri, düğünler, geçit törenleri, fotoğraf çekimleri veya oyun zamanı için uygundur.

5.【Harika Hediye】Bu Köpek Kıyafetleri ne zaman giyildiklerine bakılmaksızın çok çekici.Noel, Cadılar Bayramı veya tatil dekoru için mükemmel bir hediye seçimidir.

Ürün özellikleri

SKU: w155166

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - fiber

Yorumunuzu verin: