M5stack Unitv Kendryte K210 AI Görüş İşleme Kamera Modülü Görüntü Tanıma Çift Çekirdekli 64Bit 400Mhz 2MP 1600X1200P
Güvenlik ve Koruma

M5stack Unitv Kendryte K210 AI Görüş İşleme Kamera Modülü Görüntü Tanıma Çift Çekirdekli 64Bit 400Mhz 2MP 1600X1200P

Fiyat:

₺1 658.54

Miktar:

Ürün açıklaması

M5stack Unitv Kendryte K210 AI Görüş İşleme Kamera Modülü Görüntü Tanıma Çift Çekirdekli 64Bit 400Mhz 2MP 1600X1200P

1. BİRİM-V, çift çekirdekli 64 bit RISC-V CPU'yu ve çip üzerindeki en gelişmiş sinir ağı işlemcisi kenar bilgi işlem sistemini entegre eden Kendryte K210 ile donatılmış bir AI görüş işleme kamera birimidir.

2. UNİT-VAI kameranın boyutu çok küçüktür, çeşitli cihazlara yerleştirmeye uygundur, makine görüşü işleme yeteneklerine sahiptir ve çeşitli görüntü tanıma yeteneklerini destekler (tespit edilen hedefin boyutunun ve koordinatlarının gerçek zamanlı olarak alınması ve tespit edilen hedefin türünün gerçek zamanlı olarak alınması gibi) Ve düşük güç tüketimi ile konvolüsyonel sinir ağı hesaplamaları yapabilir,

3. BİRİM - V, gömülü iyi bir sıfır eşikli makine görüşü olacaktır solution.It proje geliştirme için UNİT-V kullandığınızda program kodunu daha akıcı hale getiren Micropy thon geliştirme ortamını destekler.

4. 0V26402 milyon piksel görüntü sensörü ile donatılmış, yapay görme projeleri için mükemmel bir seçimdir.Gövde iki programlanabilir düğme ile donatılmıştır ve uygun durum göstergesi için ön tarafta bir RGB LED göstergesi vardır.

5. GROVE ile uyumlu bir P2.0 x 4P arayüzü ve altta ana kontrole bağlanabilen bir TYPE-C arayüzü sağlanmıştır device.It belleği genişletmek için F kartını destekler ve ilgili materyalleri ve model dosyalarını kullanmak daha uygundur.

Çift çekirdekli: 64bit RISC-V RV64IMAFDC (RV64GC) CPU / 400 mhz (Normal) çift hassasiyetli FPU

8MiB 64 bit çip üzerinde SRAM

Sinir Ağı İşlemcisi( KPU) / 0,8 Üstler

Programlanabilir G / Ç Dizisi (FPIOA)

AES, SHA256 hızlandırıcı

Doğrudan Bellek Erişim Denetleyicisi (DMAC)

Destek Micropython

Firmware şifreleme desteği

Yerleşik donanım kaynakları:

Flaş: 16 M

Kamera: OV2640

Düğme: düğme x 2

Gösterge: RGB LED

Harici depolama: TF kartı / Micro-SD

Arayüz: PH20 / GROVE ile uyumlu

Destek çıkış formatı (8 bit): YUV (422/420) Ycbcr422, RGB565 / 555

8 bit sıkıştırılmış veri

8-/10-bit Ham RGB verileri

Belirli bir formatın maksimum görüntü aktarım hızına göre: UXGA/ SXGA: 15fps

SVGA: saniyede 30 kare

CIF: saniyede 60 kare

Tarama modu: Aşamalı

Kamera özellikleri: CCD boyutu: 1/4 inç

Görüş alanı: 65 derece

Maksimum piksel: 2M

Sensörün en iyi çözünürlüğü: 1600 x 1200

renk: Mavi

Malzeme: ABS

boyut: 40 x 49 x 13 mm

Paket içeriği:

1 x Kamera Modülü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, binlerce parsel yabancı ülkelere gönderildiğinden, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Sevkiyat zamanı:

Hafta içi 5~8 gün içinde gönderebileceğimiz tüm ürünler, genellikle paketleme ve sevkiyat için müşteri siparişlerine göre, Gönderilmeden önce malların kalitesini dikkatlice kontrol etmemiz gerekir, Bu nedenle ele alınması biraz zaman alır.Teslim süresi: Mücbir sebepler nedeniyle: kasırgalar, yağmur fırtınaları uçuşları etkiler.Lojistik gecikmelere yol açar.Biz dürüst satıcılarız, herhangi bir kayıp yaşamanıza izin vermeyeceğiz.Lütfen lojistik şirketine biraz işlem süresi verin, paketin tarafınıza ulaşmasını bekliyoruz.Lojistik bilgileriniz yerel postaneye ulaşırsa: Yerel postane sizinle iletişime geçmediyse, paketinizi almak için lütfen mümkün olan en kısa sürede yerel postanenize başvurun.Aksi takdirde, parsellerin fazla mesai alınması, yerel postane parselinizi iade edecektir, öz sorumluluğun sonuçları.Koruma süresi tükeniyor: Sevkiyat süresini tamamladığımızda, ürün koruma süresi tükeniyorsa, lütfen ürün koruma süresini kendiniz uzatın veya bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.İthalat vergileri: Vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır

Malları aldığınızda, herhangi bir sorun varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Onayladıktan sonra size memnun bir çözüm sunacağımıza söz veriyoruz.Ayrıca size olumlu bir değerlendirme yapacağız.Sizi içtenlikle 5 Yıldızlı genel Ayrıntılı Satış Derecelendirmesi (DSR) ile bize olumlu bir geri bildirim bırakmaya davet ediyoruz .Geri bildirim alanımızda güzel resminizi gösterdiğinizde lütfen bize mesaj gönderin, bir sonraki sipariş bana ulaşın, ek sürprizler olacak.

S: Parselimi nasıl takip edebilirim?C: Parselinizi takip numaranızı kullanarak aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) S: Bir sürü ürün varsa toptan fiyat sunmak için perakende veya toptan satış olarak?A: aynı anda bol miktarda ürün satın almanız gerekiyorsa, lütfen önce benimle iletişime geçin.size rekabetçi toptan satış fiyatını sunacağım .S: Siparişimi nasıl ödeyebilirim?A: www.mrtoy.com.tr Visa, MasterCard, Maestre Banka Kartı, Western Union ve banka üzerinden banka havalesini destekler.

Ürün özellikleri

SKU: w157399

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - FGHGF'NIN sohbeti

Yorumunuzu verin: