Su kasesi Evcil Köpek Kase Yavaş suluk su sebili, Seyahat suluk 2L Köpekler, Kediler, Anti-Dökülme (1 Adet)
Evcil Hayvan Ürünleri

Su kasesi Evcil Köpek Kase Yavaş suluk su sebili, Seyahat suluk 2L Köpekler, Kediler, Anti-Dökülme (1 Adet)

Fiyat:

₺332.94 ₺443.85

Miktar:

Ürün açıklaması

Evcil Hayvanlar için su Kasesi Köpek Kasesi Yavaş suluk Su Sebili, Seyahat suluk 2L Köpekler, Kediler,Dökülme Önleyici (1 Adet) 70oz/2L Büyük Kapasite: 70oz/2 litre tutar Büyük kapasiteli köpek su kasesi, köpekler ve birden fazla evcil hayvan evinin su ihtiyacı için mükemmeldir, yenilenmeye gerek yoktur sık sık su.Evcil hayvanlarınızı yeterince su içmeye devam edin.

Evcil hayvan su kabındaki özel yüzen plaka, böceklerin, tozun ve kirin kirlenmesini önleyebilir, böylece evcil hayvanlar gün boyu temiz su içebilir.

Genişletilmiş kase ağzı, yüzen disk ve silikon tapalar, suyun dökülmesini etkili bir şekilde önlemek ve zemini temiz tutmak için birleşir.Kaymaz buzlu kase tabanı, zeminin çizilmesini önlemeye yardımcı olur.

yüzdürme suyu haznesi, yüzer bir plaka, sıçramaya karşı dayanıklı bir kenar ve montajı ve sökülmesi kolay ve temizlenmesi kolay bir kabuk gövdesinden oluşur.Evcil hayvan su kabını daima temiz tutun.

Yüksek kaliteli plastik malzeme benimser, dayanıklı, toksik olmayan ve güvenlidir.Benzersiz kavisli su kabı, evcil hayvanlarınız için daha rahat bir kullanım deneyimi sunan evcil hayvan ağız yapısı için uygundur.

boyutu: 21. 3x18. 8x9. 5 cm

Malzeme: Plastik

renk: Siyah

Paket içeriği:

1 x pet su kasesi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w163757

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Şekil - Dörtgenleştir

Yorumunuzu verin: