Kişiselleştirilmiş Ahşap Para Hediye Kutusu doğum günü hediyesi Kutusu Nakit Para Hediye Zarf Para Hediye Fikri Dayanıklı 14X22cm
Eğitim ve Ofis Malzemeleri

Kişiselleştirilmiş Ahşap Para Hediye Kutusu doğum günü hediyesi Kutusu Nakit Para Hediye Zarf Para Hediye Fikri Dayanıklı 14X22cm

Fiyat:

₺224.07 ₺263.52

Miktar:

Ürün açıklaması

Düğün Gününüzde sizinle özel bir şey paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz!

Cherish'teki iki kişinin bir olduğu hayatınızın en olağanüstü gününü ne kadar samimi bir şekilde beklediğinizi biliyoruz.

Bu yüzden töreninizi olağanüstü unutulmaz kılacak aşırı düğün dekorunu düzenledik!Düğün ziyaretçi defterimiz seçmeli ile arkadaşlarınızı ve ailenizi şaşırtın!

Bu göz kamaştırıcı dikdörtgen şeklindeki çerçeve, aile üyenizin ve misafirlerinizin sendikanıza verdiği her dileği ve kutsamayı barındırabilir.

bu ahşap kutuyu diğer etkinliklerde de kullanabilirsiniz, bu kutu çok özel bir hediye kutusu, mücevher kutusu vb. Olabilir.

Farklı üretim partileri nedeniyle, ürün ile gerçek ürün arasında farklılıklar olabilir.İplik beyazdır.Gerçek ürün para taşımaz ve normal kullanımı etkilemez.

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: ahşap

Boyut: 14x22cm

Paket içeriği:

1 * ahşap para hediye kutusu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w1749

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: