Peluş Köpek Giyim Sıcak Peluş Kış Evcil Hayvan Giysileri Günlük Kullanım İçin Cepli Yumuşak Giysiler Açık Hava Etkinlikleri Çiçek Evcil Hayvan Giyim
Evcil Hayvan Ürünleri

Peluş Köpek Giyim Sıcak Peluş Kış Evcil Hayvan Giysileri Günlük Kullanım İçin Cepli Yumuşak Giysiler Açık Hava Etkinlikleri Çiçek Evcil Hayvan Giyim

Fiyat:

₺107.75 ₺215.69

Miktar:

Ürün açıklaması

Mermi Noktaları:

1.Rahat ve Konforlu: Bu peluş köpek kıyafeti, evcil hayvanlarını sıcak ve rahat tutmak isteyen meşgul sahipler için ideal, takılmasını ve çıkarılmasını kolaylaştıran arkası açık bir tasarıma sahiptir.

2.Kullanışlı Cepler: Bu peluş köpek kıyafeti, yürüyüşler ve geziler için ideal olan her iki tarafta ceplerle birlikte gelir.Küçük eşyaları veya atıştırmalıkları ceplerinde saklayarak gerektiğinde bunlara erişmeyi kolaylaştırabilirsiniz.

3.Giymek için rahat: Peluş köpek kıyafetlerimiz, açık havada oyun sırasında herhangi bir müdahaleye neden olmadan tüylü arkadaşınız için rahat bir uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır.Yumuşak ve nefes alabilen malzemeden yapılmış, köpeğinizi ağırlaştırmayacak hafif bir tasarıma sahiptir.

4.Sıcak ve Rahat: Köpeğiniz soğuğa uygun bu peluş köpek kıyafetini giymeyi sevecektir weather.It giymesi rahat ve yıkanması kolay yumuşak ve dayanıklı peluş malzemeden yapılmıştır.Bu köpek kıyafeti, tüylü arkadaşınızı her mevsim sıcak ve şık tutacaktır.

5.Modaya Uygun Köpek Kıyafetleri: Bu peluş köpek kıyafetleri, yavrularınızı, küçük köpeklerinizi ve kedilerinizi sevimli ve şık gösteren sevimli bir çiçek desenine sahiptir.

Dayanıklı ve kullanışlı Köpek Soğuk Hava Kıyafetleri ile tüylü arkadaşınızı soğuktan koruyun.Küçük köpekler, kediler ve köpek yavruları için mükemmel, uygun dış giyime ihtiyaç duyan meşgul sahipler için idealdir.Ayrıca, taşıma cebi küçük eşyaları veya atıştırmalıkları saklamak için mükemmeldir!

Belirleme:

Adı: Peluş Köpek Giyim

Ağırlık: yaklaşık 60g

Malzeme: Peluş

Ambalaj Listesi:

1 * Kış Köpek Giysileri

Ürün özellikleri

SKU: w177330

  • Malzeme - güderi
  • Sezon - Sonbahar / Kış
  • Tip - Köpekler
  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: