Elektrikli deri kaynak eldivenleri Dövme Şömine kaynak eldivenleri Su Geçirmez Deri Dövme Kaynakçı Eldivenleri Kaynak Kesme İçin
Güvenlik ve Koruma

Elektrikli deri kaynak eldivenleri Dövme Şömine kaynak eldivenleri Su Geçirmez Deri Dövme Kaynakçı Eldivenleri Kaynak Kesme İçin

Fiyat:

₺77.79 ₺149.63

Miktar:

Ürün açıklaması

İnek derisinden yapılmış ve ısı yalıtım malzemelerine sahip olan bu eldivenler, ellerinizin tıkanmasını önler ve esnekliği etkilemeden tutuşunuzu iyileştirir.

Belirleme:

Adı: kaynak eldiveni

Ürün boyutu: (yaklaşık.)34 cm / 13.39 inç

Malzeme: sığır derisi ve yanmaz tel

Renk: kahverengi

Fonksiyon: anti-kıvılcım, aşınmaya dayanıklı, yüksek sıcaklığa dayanıklı

Senaryo kullanımı: inşaat endüstrisi, kaynak endüstrisi, tarım, ormancılık ve hayvancılık vb.

Ambalaj Listesi:

2 * Kaynak eldiveni

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kaymaz Tasarım: Kaynak eldivenlerinin avuç içi kısmı, tutuşu iyileştiren ve aletin kaymasını önleyen kaymaz parçacıklarla geliştirilmiştir.Bu özellik aynı zamanda kaynak yaparken ellerinizi yanıklardan ve kesiklerden korur.

2.Maksimum Güvenlik: Son teknoloji ısı yalıtım malzemeleri kullanarak kaynak eldivenlerimiz ısı yalıtımı sağlar, böylece ellerinizi yüksek sıcaklıktaki ısıdan, kıvılcımlardan ve haşlanmadan mükemmel şekilde izole tutar.

3.Nem Kontrolü: Nefes alabilen ağdan yapılmış dış tabakalı kaynak eldivenleri, nemi kontrol etmek, rahatsızlığı önlemek ve güvenli, etkili performans sağlamak için ellerden ter emer.

4.Yumuşak Eldivenler: Elinizin doğal kıvrımına uygun, rahat, rahat ve esnek bir uyum sağlayan kaynak eldivenlerimizle, gevşek veya dar eldivenlerin neden olduğu yaralanma riskinden kaçının.

5.Kırılması Kolay Değil: Bu kaynak eldivenleri, hem su geçirmez hem de yağ geçirmez sağlam ve esnek bir malzeme sağlayan inek derisi kullanılarak ustalıkla üretilmiştir.Bu, yüksek sıcaklıklara, kıvılcımlara ve döküntülere karşı kalıcı koruma sağlar.

Ürün özellikleri

SKU: w193617

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Silgi

Yorumunuzu verin: