2
Güvenlik ve Koruma

2 " Mavi Yansıtıcı Bantlar Güvenlik Uyarı Yapışkanlı Yol Göze Çarpan Çıkartmalar Su Geçirmez Reflektörler Şeritler 50 m / Rulo Bisiklet Araba İçin

Fiyat:

₺99.75 ₺642.79

Miktar:

Ürün açıklaması

Dikkat (Lütfen sipariş vermeden önce okuyun):

1.Desenimizi beğendiyseniz, ancak uygun bir tip yoksa veya başka malzemelere ihtiyacınız varsa, lütfen bir mesaj bırakın, çeşitli farklı yansıtıcı musluklar/çıkartmalar sağlayabiliriz.

2.Lütfen Rus arkadaşlarına dikkat edin: lütfen alıcının tam adını (en az 3 parça dahil) ve posta kodunu doldurun, aksi takdirde paketiniz ülkenizin gümrüklerinden geçemez.

3. Özelleştirme mevcuttur: Özelleştirilmiş logo, renk, genişlik, uzunluk vb.

4. Büyük miktarın deniz veya ekspres ile taşınması gerekir, daha düşük fiyat almak için lütfen benimle iletişime geçin veya Mesaj merkezinde mesaj bırakın.

2 " Mavi 50M Güvenlik Uyarı Yapışkanlı Yol Yansıtıcı Bantlar Göze Çarpan Çıkartmalar Su Geçirmez Reflektörler Şeritler Bisiklet Araba İçin

Özellikler:

Ürün: Yansıtıcı Bant

Malzeme: PVC

Renk: Mavi, Parlak Yıldız Mavisi

Boyutu: 5 cm x 50 m/Rulo

Bisiklet,Bisiklet,motosiklet,kamyon,otomobil,tekne için uygundur

Özellikler: Boyut: 5cm*50m uzunluğunda, geceleri sürücülere ve diğer yol kullanıcılarına yeterli uyarı sağlamak için yüksek yoğunluklu yansıtıcı prizmalara sahip beyaz yansıtıcı bant.Otoparklarda, depolarda, korkuluklarda, korkuluklarda ve dikkat gerektiren başka herhangi bir yerde pürüzsüz yüzeylere kolayca uygulanır.Ekstra Yansıma ve Görünürlük: Petek ve Prizma Desen Tasarım Bandı, Yüksek Görünürlük Beyaz/Kırmızı/Mavi,Yeşil/Sarı/Turuncu, Yansıtıcı Güvenlik bandının ışığı karanlıkta daha iyi yansıtmasını sağlamak için yansıtıcı levhalarla.Hava Koşullarına Dayanıklı: Bu yansıtıcı bant, ticari sınıf yapışkanlı su geçirmez PVC malzemeden yapılmıştır, su geçirmez yansıtıcı güvenlik etiketi kir, yağ, yağmur ve güneşin solmasına karşı dayanıklıdır.En zorlu ortamlarda bile süren mükemmel hava ve su direnci.Dış mekan kullanımı için uygundur.Yüksek Mukavemetli Yapıştırıcı: Bu dış mekan emniyet bandı kir, yağ, kir, yağmur ve güneşe karşı dayanıklıdır ve ıslak, soğuk karda bile iyi yapışır.Bileşenlere zarar vermeden aşırı sıcaklıklara dayanabilen ve herhangi bir yüzeye, metal, ahşap, plastik ve naylona yapışacak endüstriyel mukavemetli yapıştırıcı.Çoğu insan bunu duvarlar, direkler, tabelalar, posta kutuları, elektrik/elektrik direkleri veya parlak güvenlik yansıtıcı bant gerektiren herhangi bir uygulama için kullanır.ÇOK YÖNLÜ kullanım: Emniyetli yansıtıcı bant, römorklar ve diğer tarım ekipmanları, kampçılar, tekneler, giysiler, kasklar, arabalar, bisikletler, motosikletler ve posta kutuları için mükemmeldir. (Bandın uygulanacağı yüzeyin kuru ve temiz olduğundan emin olun).

Geri bildirim:

1.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, pls bize olumlu bir geribildirim ve 5 yıldız yorum bırakın!Bunu çok takdir edeceğiz!Teşekkürler.

2.Sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün daha fazla korumaya sahip olacağız.

3.Ürünlerle ilgili herhangi bir sorun olduğunda,pls zamanında bizimle iletişime geçin,sizin için çözeceğiz.Görüşleriniz bizim için çok daha önemlidir.Teşekkürler!

Ürün özellikleri

SKU: w207890

  • Uzunluk - 50M
  • Öğe Türü - Yansıtıcı Şeritler
  • Model Numarası - JML-PVC-5CM-50M-B
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğe Adı - Mavi Yansıtıcı Bant
  • Özellikler5 - Yansıtıcı etiket
  • Özellikler4 - Yansıtıcı Film
  • Malzeme - PVC
  • Özellikler1 - Güvenlik işareti Yansıtıcı Bant
  • renk - mavi, Parla - Yıldız Mavisi
  • Marka Adı - Satop Cinta'nın
  • Özellikler2 - Yansıtıcı makale
  • Özellikler3 - Yansıtıcı Bant
  • genişlik - 5cm

Yorumunuzu verin: