Toz geçirmez Kulaklık Kılıfı İçin Redmi Tomurcukları 5 Kulaklık Koruyucu Kılıf silikon kapaklı kılıf Kablosuz Kulaklık Kapağı Carabiner İle
Taşınabilir Ses ve Video

Toz geçirmez Kulaklık Kılıfı İçin Redmi Tomurcukları 5 Kulaklık Koruyucu Kılıf silikon kapaklı kılıf Kablosuz Kulaklık Kapağı Carabiner İle

Fiyat:

₺34.24 ₺52.67

Miktar:

Ürün açıklaması

Bu kulaklık kılıfı, kulaklıklarınızı tamamen sararak temiz ve kuru tutar.Uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir, size zaman ve sorun kazandırır.Kolay taşıma için bir karabina ile birlikte gelir.

Belirleme:

Ürün adı: kulaklık kutusu

Ürün malzemesi: silikon

Ürün rengi: siyah, kırmızı, koyu mavi, koyu yeşil, beyaz

Ürün kalınlığı: 1.8 MM

Ürün ağırlığı: 25g

Ürün Listesi:

1 * Kulaklık kutusu

1 * Karabina

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kulaklık Koruması: Kulaklıklarınızı kulaklık kılıfımızla olası hasarlardan koruyun.Sağlam yapı, şoku emerek ve kulaklıklarınızı tamamen kapatarak kapsamlı koruma sağlar.

2.Toz geçirmez Tasarım: Bu su geçirmez ve toz geçirmez kulaklık kutusu ile kulaklıklarınızı toz ve su damlacıklarından koruyun.Daha uzun süre temiz ve kuru kulaklıkların keyfini çıkarın.

3.Dayanıklı silikon Malzeme: Yüksek kaliteli silikon malzemeden yapılmış, kulaklık kutusu dayanıklı, aşınmaya dayanıklı, çizilmeye karşı dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

4.Sorunsuz Şarj: Kulaklık kılıfımız, kulaklıklarınıza uyacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır precision.It şarj arayüzü ile mükemmel uyum sağlar ve kasayı çıkarmadan şarj etmenizi sağlar, zamandan ve zahmetten tasarruf etmenizi sağlar.

5.Taşımak için kullanışlı: Kullanışlı bir karabina ile, bu kulaklık kutusu kolay ve endişesiz taşıma sağlar.Kulaklıklarınızı çantanıza veya anahtarlığınıza takarak güvenli ve yakın tutun.Ayrıca, hafif ve kompakt tasarımı, hareket halindeyken kullanım için mükemmel hale getirir.

Ürün özellikleri

SKU: w2202

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - Redmi tomurcukları 5 için silikon kılıf
  • Paket - Evet
  • Malzeme - Silikon
  • Öğe Türü - Kulak Pedleri

Yorumunuzu verin: