Katlanabilir su deposu Çantası 8L Kamp Su saklama çantası Taşınabilir Katlanabilir İçme Suyu Taşıyıcı Konteyner Sırt Çantası
Kamp ve Doğa Yürüyüşü

Katlanabilir su deposu Çantası 8L Kamp Su saklama çantası Taşınabilir Katlanabilir İçme Suyu Taşıyıcı Konteyner Sırt Çantası

Fiyat:

₺30.33 ₺55.09

Miktar:

Ürün açıklaması

Katlanabilir Su Kabımız, dış mekan su depolaması için mükemmel bir çözümdür needs.It geleneksel su kaplarından daha küçük ve daha hafiftir ve su çıkışını serbestçe kontrol edebilirsiniz.Yandan doldurduktan sonra ayakta duran bir tasarıma sahip, temiz ve kullanımı güvenlidir.Kapasite su seviyesi hattı görselleştirilerek su kaynağınızın ölçülmesini ve yönetilmesini kolaylaştırır.Kamp, yürüyüş ve daha fazlası için mükemmeldir.

Belirleme:

Adı: Katlanabilir Su Saklama Kabı

Kapasite: 8L

Boyutu: (yaklaşık.) 41 * 31 cm / 16.14*12.2 inç

Malzeme: PET + PE + PA üç katmanlı kompozit malzeme

Ambalaj Listesi:

1 * Katlanabilir Su Depolama Kabı

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yerden Tasarruf Edin: Sadece dış mekan içme suyu için değil, katlanabilir kaplarımız çok yönlülükle doludur!Geleneksel şişelerden daha küçük ve daha hafif oldukları için meyve suyu, şarap ve yağ gibi sıvılar için yeterince verimlidirler.Kullanılmadığında, minimum yer kaplayarak düzgünce katlanırlar.

2.Kolay Uygulama: Katlanabilir su saklama kabı seyahat ve kamp için mükemmeldir.Suyu korurken su çıkışını basit bir bükülme ile zahmetsizce ayarlayın.

3.Yüklü ve Kararlı: Kalınlaştırılmış ve güçlendirilmiş üçgen bir taban ile tasarlanan bu katlanabilir su saklama kapları, ağzına kadar doldurulsa bile dik durabilir.Bu güçlü düşme önleyici ve yük taşıyıcı yapı, onları maceralarınız için mükemmel bir ortak yapar.

4.Kırılması Kolay Değil: PET ve PA üç katmanlı kompozit malzemeden yapılmış temiz ve kullanımı güvenli yeniden kullanılabilir Katlanabilir Su Saklama Kapları, ailenizin sağlığını güvence altına alarak içme suyunun dışarıda kokusuz, hijyenik ve mükemmel şekilde saklanmasını sağlar.

5.Görselleştirilmiş Su Seviyesi: Katlanabilir su saklama kapları, içindeki suyun kapasitesini gösteren net bir çizgiye sahiptir ve bu da su durumunu bilmeyi kolaylaştırır.Kaplar ayrıca iyi bir sızdırmazlık performansına, toza ve su sızıntısına dayanıklı tasarıma sahiptir.

Ürün özellikleri

SKU: w2354

  • Kapasite - 8L
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Peva'nın

Yorumunuzu verin: