Çift Katmanlı Bas Davul Yamalar Drumhead Kick ped koruyucu Müzik Severler, Öğrenciler ve Sanatçılar için Kullanımı kolay
Müzik Aletleri

Çift Katmanlı Bas Davul Yamalar Drumhead Kick ped koruyucu Müzik Severler, Öğrenciler ve Sanatçılar için Kullanımı kolay

Fiyat:

₺109.61

Miktar:

Ürün açıklaması

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Çift katmanlı perküsyon yüzeylerinin davul derisinin kullanılması, tını zenginliğini ve hacim çıktısını artırarak performansları daha dinamik ve şok edici hale getirir.

Davul derisi malzemeden yapılmış, dayanıklılık ve stabiliteye sahiptir, uzun süreli performanslara ve sık dokunmaya dayanabilir, istikrarlı ve uzun ömürlü ses kalitesi sağlar.

Çok hassas tambur tepkisi ile her vuruş net ve parlak bir ses üreterek performansları daha hassas ve keyifli hale getirebilir.

Kompakt yapı, hafif, taşıması ve montajı kolay, performanslar, egzersizler ve açık hava etkinlikleri gibi farklı durumlarda oynamaya uygundur.

Çift katmanlı perküsyon yüzeyleri davul derisi zengin tını değişiklikleri üretebilir ve kullanıcılar farklı perküsyon kuvvetleri ve konumları aracılığıyla farklı ses efektleri oluşturabilir.

Özellikler:

Malzeme: PET Film

Boyutu: 8 inç / 10 inç / 12 inç

Paket içeriği:

1x Davul Yamaları

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Ürün özellikleri

SKU: w2464

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: