24 Sayfa 1700 Planlayıcısı Çıkartmalar İş Günlüğü Aksesuarları Çıkartmalar Dizüstü DIY Scrapbooking Çıkartmaları Dizüstü Bilgisayarlar İçin
Eğitim ve Ofis Malzemeleri

24 Sayfa 1700 Planlayıcısı Çıkartmalar İş Günlüğü Aksesuarları Çıkartmalar Dizüstü DIY Scrapbooking Çıkartmaları Dizüstü Bilgisayarlar İçin

Fiyat:

₺158.00 ₺316.00

Miktar:

Ürün açıklaması

Bu yüksek kaliteli planlayıcı çıkartmalarla planlama oyununuzu yükseltin.Programlar, günlük, notlar ve takvim için 24 sayfa içeren bu çıkartmalar, düzenli kalmak için mükemmel bir araçtır.

Belirleme:

Ürün adı: Planlama çıkartmaları

Ürün malzemesi: mat kağıt

Ürün rengi: renk

Ürün boyutu: 21x15x0.5 cm/8.27x5. 91x0. 2in

Ürün ağırlığı: yaklaşık 145g

Ürün Listesi:

1 takım * Planlayıcısı Çıkartmalar

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Büyük Miktar: Her durum ve ruh hali için 12 aylık temalı çıkartmalarla 24 sayfada 1700 çıkartmanın keyfini çıkarın.Her gün ruh halinizi not etmek için özel bir çıkartma seçin.

2. Yapılacaklar Basitleştirildi: Çıkartmalarımızla planlamanızı optimize edin.Günlük, haftalık ve aylık hedeflerinize dikkat etmenizi sağlayarak görevlere her zamankinden daha iyi öncelik verin.

3.Yüksek kaliteli Malzeme: Pürüzsüz bir yüzeye sahip dayanıklı kağıttan yapılmış olan bu planlayıcı çıkartmaların soyulması ve yapıştırılması kolaydır ve günlük aşınma ve yıpranmaya dayanabilir.

4.Geniş Asistan: Planlayıcı çıkartmalarımızla planlamayı bir esinti haline getirin!Anında organizasyon için bunları günlüğünüze, notlarınıza ve takviminize yapıştırın.Bu çok yönlü çıkartmalar duvarlara yapışır.

5.İnanılmaz Hediye: Bu planlayıcı çıkartmalarla sevdiklerinizin günlüklerine ve takvimlerine heyecan ve organizasyon getirin.Mükemmel Yeni Yıl sürprizi için onları çocuklara, arkadaşlara ve ailelere hediye edin.

Ürün özellikleri

SKU: w3055

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: