CZX-570 Su Geçirmez Araba Yan Tente Güneş Barınak, Taşınabilir Gölgelik Camper Güneş Gölge ile Ayarlanabilir Muşamba Kutup, araba muşamba çadır barınak
Kamp ve Doğa Yürüyüşü

CZX-570 Su Geçirmez Araba Yan Tente Güneş Barınak, Taşınabilir Gölgelik Camper Güneş Gölge ile Ayarlanabilir Muşamba Kutup, araba muşamba çadır barınak

Fiyat:

₺2 327.39 ₺2 585.88

Miktar:

Ürün açıklaması

ürün açıklaması

kalıp

CZX-570 katlanır araba çadır Tipi SUV Tente RV Tente Kamp Çadır Mat Güneş Barınak Muşamba Kutup Çatı Çadır Geri Çekilebilir Tente çadır Çadır Kumaş Su Geçirmez PU4000 Siliver kaplı 210D Oxford Kumaş+dikiş bantlanmış Sezon Dört sezon çadır Katmanlar Tek Kurmak kolay bulid Yapısı Tek Yatak Odası Kutup Malzeme 16mm yüksek mukavemetli Çelik Boru Kutup Su Geçirmez endeksi >4000mm UPF Endeksi > 50 Boyut 420cm * 330cm * 240cm veya özelleştirilmiş Paket Boyutu 58cm*17cm*17cm/1 ADET Net Ağırlık 3.5 kg/adet baskı serigrafi baskı Neden bizi seçmelisiniz?

Avantajları:

[1] optimum kalite, yüksek performans ve düşük bakım. [2] Birçok ülkede ticaret ekibimiz var,en iyi hizmeti sunabiliriz [3] seçiminiz için çeşitli özellikler ve modeller. [4] avrupa depomuzdan malları hızlı bir şekilde(3-7 gün) teslim edebiliriz ve iyi ödeme koşulları verebiliriz. [5] Ürünleri isteğinize göre tasarlayabiliriz.

Fiyat hakkında, farklı numara farklı fiyata sahiptir, herhangi bir ihtiyacınız varsa, lütfen sorunuz veya bizimle iletişime geçin.Fiyat müzakere edilir, size en iyi ürün ve hizmeti vereceğiz!

500 Adetten fazla logonuzu yazdırabilir, kendi tasarımınız için OEM yapabilir, DIY çadır hayalinizi gerçekleştirebiliriz!Ambalaj ve Nakliye

Ambalaj: 1. bir taşıma çantasında tek parça.

2. Bir ihracat kartonuna uygun miktar.

3. Düzenli olarak başka ambalaj aksesuarı yok.

4. Müşterinin ihtiyaç duyduğu ambalaj mevcuttur.

Nakliye: hava, deniz veya ekspres ile.

Örnek teslim süresi: 5 ~ 7 gün.

Teslim süresi: sipariş detayları ve üretim onaylandıktan yaklaşık 25 ~ 30 gün sonra.Hizmetlerimiz

Kamp çadırı, plaj çadırı, şişme çadır, reklam katlanır çadır, afet yardım çadırı ve çocuk oyun çadırı dahil olmak üzere açık hava eğlence çadırları ve etkinlik çadırları konusunda uzmanız.5 Yıldan fazla çadır üretiyoruz ve her zaman global ihracata devam ediyoruz.Yüksek kalite ve en iyi fiyata dayanarak, tüm dünyada güzel bir üne sahibiz.Şirket Bilgileri

İnovasyon: Şirketimizi kurumsal bütünlük ve performans için bir endüstri ölçütü haline getirmeye ve hem profesyonel hem de tüketici kullanımı için tercih edilen yenilikçi Ürün tedarikçisi olmaya adadık.İnovasyon kültürümüz, Ar-Ge'ye olan bağlılığımız ve kapsamlı müşteri anlayışımız, önde gelen markalarımızın ve yüksek kaliteli ürünlerimizin hizmet verdiğimiz tüketicilerin ve profesyonellerin özel ihtiyaçlarını karşılamasını sağlar.

Kalite: ChengZuo Endüstrisinde, bir ürünün kalitesinin yenilikle el ele gittiğine inanıyoruz.Her şey her zaman geliştirilebilir.Bu iyileştirmeleri, tasarım, takımlama, üretim, paketleme ve müşterilerimize nihai teslimattan başlayarak bir ürün geliştirmenin her adımında ararız.Son teknoloji kalite kontrol laboratuvarımız, mevcut en yeni makinelerden bazılarıyla Asya'daki en donanımlı laboratuvarlardan biridir.Kalite kontrol mühendislerimiz ürünlerimizi tasarım, hammadde alımları, üretim ve son olarak teslimattan takip eder.Kalite sistemimiz, her seferinde aynı yüksek kaliteli ürünü tutarlı bir şekilde sunmamızı sağlayan birçok kontrol ve dengeden oluşur.

Fabrikamızın Resimleri:

SSS

1. Teklifi ne zaman alabilirim?

Sorgunuzu aldıktan sonra genellikle 24 saat içinde teklif veririz.Fiyatı almak için çok acilseniz, lütfen bize bildirin, böylece soruşturma önceliğinizi dikkate alacağız.

2. Kalitenizi kontrol etmek için nasıl numune alabilirim?

Fiyat onayından sonra, numunelerin kalitemizi kontrol etmesini isteyebilirsiniz.

Numunelere ihtiyacınız varsa, Çin fabrikamızdan numune göndermek istiyoruz veya numuneyi doğrudan avrupa acente depomuzdan alabilirsiniz.

3.Yazdırmak için ne tür dosyaları kabul ediyorsunuz?

PDF, Çekirdek Çizim, yüksek çözünürlüklü JPG .

4.Tasarımı bizim için yapabilir misin?

Evet.Tasarım ve imalat konusunda zengin deneyime sahip profesyonel bir ekibimiz var.

5.Numuneyi almak için ne kadar bekleyebilirim?

numuneler için 3-5 iş günü.

6.Seri üretim için kurşun zamanı ne olacak?

kütle için 15-20 iş günü production.It miktarınıza bağlıdır ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

7.Teslimat şartlarınız nedir?

EXW, FOB, CIF, vb.

Ürün özellikleri

SKU: w3474

  • Menşe Yeri - Zhejiang, Çin
  • Sezon - Dört mevsim Çadır
  • Alan - 420 cm * 330 cm * 240 cm
  • Özellik - araba tente çadırı
  • Yapı - tek yatak odalı
  • Açılan Set Teklif Edildi - 0
  • Kategori - Çift Çadır
  • Çadır Tarzı - Genişletilmiş Tip
  • Yapı Tipi - İhtiyaca Göre İnşaat
  • Dış Çadır Su Geçirmez Endeksi - >3000 mm
  • Marka Adı - YTYİN, OEM
  • Alt Su Geçirmez Endeksi - >3000 mm
  • Model Numarası - CZX-570 araba çadırı
  • Kumaş - Su geçirmez PU4000 Siliver kaplı 210D Oxford Kumaş + dikiş bantlanmış
  • renk - Özelleştirilmiş
  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: