Anahtar D Halka Araba Anahtarlık D Şekli Hızlı Bırakma Anti-Kayıp Paslanmaz Çelik Anahtarlık Aksesuarları El Çantası Araba Fob Zanaat Takı
İç aksesuarlar

Anahtar D Halka Araba Anahtarlık D Şekli Hızlı Bırakma Anti-Kayıp Paslanmaz Çelik Anahtarlık Aksesuarları El Çantası Araba Fob Zanaat Takı

Fiyat:

₺48.01 ₺68.49

Miktar:

Ürün açıklaması

Anahtar D halkalarımız, Çinko Alaşımlı kaplaması ve dayanıklı tasarımı ile mükemmel bir suvernerdir.Çantanıza veya kemerinize asın, çok yönlü ve kullanışlıdır.Sevdiklerinize en iyi dileklerinizle hediye edin!

Belirleme:

Ürün Adı: Araba At Nalı Anahtarlık

Ürün malzeme: çinko alaşım

Renk: siyah, gümüş

Ambalaj Listesi:

1 x Hızlı Bırakma Anahtarlık

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.İyi şans Getirin: Hızlı serbest bırakma anahtarlığımız sadece anahtarlarınızı güvende tutmakla kalmaz, aynı zamanda iyi şans ve pozitif enerji getirdiğine inanılan geleneksel bir şanslı sembole de sahiptir.

2.Cilalı ve Dayanıklı: Bu Anahtar D Halkası, solmayan, parlak ve zarif bir kaplama sağlar look.It çizilmez ve yüksek işçiliğe sahip metalden yapılmıştır.

3.Anahtar Kaybını Önleyin: D şeklinde tasarıma sahip Hızlı Serbest Bırakma Anahtarlığımızı kullanarak hayatınızı kolaylaştırın.Anahtarlarınızı düzenli tutun ve çantanızdan veya kemerinizden kolayca takıp çıkararak kayıpları önleyin.

4.Olağanüstü Dayanıklılık: çinko alaşımından yapılmış, bu anahtarlık sağlam ve güçlü, yüksek sertlik ve dayanıklı rust.It anahtarlarınızı güvenli bir şekilde tutabilir ve gerektiğinde kolayca ayırabilir.

5.Özel Hediye: Bu Hızlı Bırakma Anahtarlık mükemmel choice.It Noel, doğum günleri ve emeklilikler gibi durumlarda ilginizi ve takdirinizi göstermenin harika bir yoludur.

Ürün özellikleri

SKU: w99444

  • Ürün Ağırlığı - 0.00g
  • Öğe Türü - Anahtarlıklar
  • Malzeme Türü - Çinko alaşımı
  • Ürün Uzunluğu - 5cm
  • Özel Özellikler - BÜYÜK HEDİYE
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Ürün Genişliği - 4cm
  • Ürün Çapı - 0.00inch

Yorumunuzu verin: