Araba Koltuğu Sızdırmaz Fiş Conta Sızdırmaz Conta İç Arka Koltukta Dikiş Kenar Araba Kupası Evrensel Fiş Fiş Koltuk Tutucu C4P3
İç aksesuarlar

Araba Koltuğu Sızdırmaz Fiş Conta Sızdırmaz Conta İç Arka Koltukta Dikiş Kenar Araba Kupası Evrensel Fiş Fiş Koltuk Tutucu C4P3

Fiyat:

₺102.91 ₺147.02

Miktar:

Ürün açıklaması

Tanım:

1. Eşyaların Düşmesini Durdur

Bu araba organizatörleri, araba koltuğu ile orta konsol arasındaki boşluğu doldurur ve eşyaları durdurur falling.No telefonunuz, cüzdanlarınız, kredi kartlarınız, sigaralarınız, anahtarlarınızın artık içine düşmesi konusunda endişelenmenize gerek yok.

2. Yekpare Tasarım

Bu koltuk dolgusu,yükseltme yekpare tasarım teknolojisini, güzel görünümü ve iyi esnekliği kullanır, koltuk ile orta konsol arasındaki boşluğu mükemmel bir şekilde doldurabilir.

3. Malzeme

Bu araba koltuğu organizatörü,üstün esneklik performansına sahip dayanıklı poliüretan malzemeden yapılmıştır ve temizlenmesi de kolaydır.Üzerine yanlışlıkla kahve döktüğünüzde, lekeleri nemli bir bezle silmeniz yeterlidir.

4. Uyumluluk

Çoğu araç,kamyon,minibüs veya suv'a uyar.0,4 ila 1,8 inç arasındaki araba koltuğu alanı için önerilir.Lütfen satın almadan önce araba koltuğunuz ile konsol arasındaki mesafenin olduğundan emin olun.

5. Kolay Kurulum

Dolguyu yalnızca yerleşik yuva aracılığıyla emniyet kemerine takmanız gerekir,böylece sürüş veya ayarlama sırasında hareket etmez

Özellikler:

Uygulanabilir model: evrensel

Boyutu: 40 cm * 5.5 cm/15.75 in * 2.17 in

Renk: Siyah Kırmızı Kahverengi Gri Bej Turuncu

Ambalaj şunları içerir:

1 adet / 2 adet * Koltuk kaçak fişleri

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Ürün özellikleri

SKU: w99893

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tip - Güneşlik Saklama Çantası

Yorumunuzu verin: