10 Adet Tıbbi Gazlı Bez Blok Bir Kez Yara Pansuman Yağ Giderme Cerrahi Gazlı Bez Pansuman
Güvenlik ve Koruma

10 Adet Tıbbi Gazlı Bez Blok Bir Kez Yara Pansuman Yağ Giderme Cerrahi Gazlı Bez Pansuman

Fiyat:

₺44.85 ₺65.88

Miktar:

Ürün açıklaması

Özellikler:

Cilde karşı yumuşak olan ve yaraları korumak, açık yaraları sarmak, hazırlamak, temizlemek ve daha fazlası için tasarlanmış 1 paket 10 yara pansumanı elde edersiniz.

8 katmanlı gazlı bez ped tasarımı, açıkta kalan ham kenarlar yok, emilmesi kolay, yapışmaz dış yüzey yara bölgesine travmayı en aza indirmeye yardımcı olur, tam konfor sağlayabilir.

5 Boyutta mevcuttur 5x7/6x8/8x8/8x10/10x10 cm, temiz ve düzgün, her türlü pansuman, temizlik ve cerrahi hazırlık için uygundur ve her boyutta kesilebilir.

Yaygın olarak kullanılır, hızlı ve kolay bir şekilde kullanılabilir, sadece kullanmak için ucu aşağı çekin, herhangi bir yara fark edilmeyecektir, aseptik çalışmayı ve kolay erişimi kolaylaştırır.

Doktorlar, ilk müdahale ekipleri, hastaneler ve ilk yardım çantaları için de uygundur, sporcular, hemşireler, cankurtaranlar ve ambulanslarda yaraları yapışmadan emmesi gerekenler için mükemmeldir.

Belirleme:

Malzeme: gazlı bez

Boyutu: resimde gösterildiği gibi

Renk: resimde gösterildiği gibi

Kullanım Alanları: Ameliyat sonrası aşınma, iyileşmesi zor yaralar ve yüksek emicilik gerektiren ağır drenajlı yaralar için idealdir, ancak bunlarla sınırlı değildir, ayrıca ilk müdahale ekipleri, hastaneler ve ilk yardım çantaları için de harikadır.

Paket İçerir: 10 adet

Notlar:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle kayma hatalarına izin verin.

Renkler farklı monitörler için biraz değişebilir.

Ürün özellikleri

SKU: w166440

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - SD & MERHABA

Yorumunuzu verin: